لیست اختراعات لاله حسيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1394/10/30
خلاصه اختراع:

يكي از روش هاي حفظ باروري در انسان و حيوانات، كشت فوليكول در شرايط آزمايشگاهي به منظور دست يابي به تخمك بالغ مي باشد. با توجه به وجود شباهت هاي ساختاري و فيزيولوژيك بين تخمدان گوسفند و انسان و نيز محدوديت هاي اخلاقي در پژوهش بر تخمدان انسان، از گوسفند به عنوان يك مدل خوب تخمدان انساني استفاده ‏مي گردد. از سوي ديگر با توجه به اهميت برخي گونه هاي گوسفند به لحاظ خصوصيات ژنتيكي و يا برخي گونه هاي بومي در معرض خطر انقراض، تهيه بانكي از ذخاير ژنتيكي گونه هاي مورد نظر الزامي است. در اين راستا در صورت فراهم شدن امكان كشت فوليكول هاي تخمداني (با توجه به كثرت آنها در بافت تخمدان) تا مرحله تخمك بالغ، دستاورد عظيمي در زمينه حفظ ذخاير ژنتيكي گونه هاي مورد نظر حاصل خواهد شد. در كيت طراحي شده بدين منظور، به دو روش دستيابي به اين مهم تسهيل شده است: 1- جداسازي فوليكول هاي پريمورديال با روش هضم آنزيمي بافت تخمدان (Collagenase 1mg/ml و DNase 1.3µg/ml) كه موجب وارد آمدن كمترين آسيب به فوليكول ها مي گردد و 2- كشت سه بعدي فوليكول هاي پريمورديال جدا شده در هيدروژل آلژينات 2% به مدت 2 هفته، به منظور حفظ قابليت تكاملي آنها و دستيابي به فوليكول هاي ثانويه.

تاریخ ثبت: 1394/10/30
خلاصه اختراع:

پيشرفت در درمان سرطان موجب افزايش بهبود افراد مبتلا به سرطان گرديده ولي آسيب ذخاير تخمداني بدليل شيمي درماني و پرتو درماني باعث مشكل ناباروري شخص مي گردد. در حال حاضر انجماد بافت تخمدان قبل از درمان سرطان ، روش سريع و اميد بخشي براي حفظ باروري بيماران سرطاني است. هدف اصلي از انجماد تخمدان در واقع حفظ فوليكول هاي پريمورديال و اوليه است كه به ميزان زيادي در بخش قشري تخمدان وجود دارند و در برابر فرآيند انجماد در مقايسه با فوليكول هاي بالغ از مقاومت بيشتري برخوردار مي باشند. پس از انجماد بافت تخمدان، به منظور بازيابي باروري دو روش متصور است؛ 1. پيوند بافت تخمدان 2. بلوغ آزمايشگاهي فوليكول¬ها كه با توجه به احتمال ورود و فعال شدن مجدد سلول هاي سرطاني در روش پيوند بافت تخمدان، روش دوم بيشتر مورد توجه قرار گرفته است. بلوغ ازمايشگاهي فوليكول هاي نابالغ تخمداني بصورت دو سيستم كشت دو بعدي و سه بعدي صورت مي گيرد كه روش كشت سه بعدي بدليل حفظ تاثيرات متقابل سلول هاي گرانولوزا و اووسيت روش موثرتري است. هدف از استفاده از روش تخمدان مصنوعي، رشد فوليكول هاي تخمدان انساني در محيط ازمايشگاهي توسط كشت سه بعدي و تقليد از فرايند تكوين فوليكول در داخل بدن با استفاده از فاكتورهاي رشد و هورمون ها به ميزان صحيح و در زمان مناسب مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/04
مالک/مالکان: گلاله حسيني
تاریخ ثبت: 1389/12/09
مخترع/مخترعان: گلاله حسيني
خلاصه اختراع:

دستگاه بدنسازي چند منظور حاضر طوري طراحي شده است كه كمترين فشار ممكن روي ستون فقرات وارد مي گردد و براي استفاده از اين دستگاه فرد به حالت طاق باز روي تشك دراز مي كشد (تشكي كه متناسب با قد بالا تنه فرد قابل تنظيم بوده و براي حفظ انحناي گردن نيز از بالشتك استفاده مي شود) و كف پاها روي ركاب ها قرار مي گيرد و زاويه زانو در حين كار هيچ گاه به كمتر از 90 درجه نمي رسد و اصلا زاويه زانو كاملا بسته نمي شود و چون وزن بدن روي پاها نيست براي افراد داراي آرتروز مفصلي هم قابل استفاده مي باشد. خانم هاي باردار هم مي توانند با تنظيم شاسي روي كمترين مقاومت براي انجام تمرينات هوازي از آن استفاده كنند بدون اينكه فشار وزن سنگين آنها باعث واريس شود. در قسمت ركابها فشار تمرين مستقيما روي عضلات شكمي است. قسمت بعدي تعبيه شده در دستگاه چرخونك هايي مي باشد كه در قسمت انتهايي دستگاه تعبيه شده است. به دليل اينكه چرخونك هاي موجود در بازار اصلا تكيه گاهي براي ايستادن به حالت آناتوميكي صحيح ندارند و چرخونك هايي هم كه داراي تكيه گاه هستند، تكيه گاه آنها طوري طراحي شده است حالت ثابت داشته و قابل تنظيم و تغيير نمي باشند. اما مزيت اين دستگاه اين است كه متناسب با هر قدي دسته هاي چرخونك آن تغيير داده مي شود و همچنين در قسمت ركاب زدن هم متناسب با قد بالاتنه افراد اندازه تشك قابل تنظيم است. دستگاه مجهيز به كيلومتر شماره و زمان سنج مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/06/30
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات موجود در كارخانجات صنايع لبني، وجود ضايعات پنير در مراحل مختلف توليد و بسته بندي مي باشد. بر آن شديم تا بامطالعه و تحقيق و ارتباط مستقيم با صنايع لبني، دستگاهي بسازيم تا بتوان، اين ضايعات را به كمك آن به محصولي قابل استفاده به صورت پنير پروسس تبديل كنيم. كابرد دستگاه: اين دستگاه براي توليد پنير پروسس، پنير خامه اي، پنير پيتزا و تبديل ضايعات پنير به پنير پروسس و موارد مشابه كاربرد دارد. انجام عمليات: اين دستگاه به گونه اي طراحي و ساخته شده است كه بسياري از مراحل عملياتي در آن انجام ميگيرد. اين مراحل شامل: برش و خرد كردن، پراكنده كردن، مخلوط كردن، حرارت دادن (پخت)، خنك كردن و انجام عمليات وكيوم (خلاء) مي باشد. تشريح دستگاه «ميكس پخت»: اين دستگاه داراي يك مخزن دوجداره استوانه اي شكل از جنس استنلس استيل مي باشد. «نقشه 8804150002، شماره هاي 1 و 2». داخل مخزن در ناحيه كف آن، شامل يك ست پروانه اي است، كه اين پروانه داراي لبه هاي برنده مي باشد. اين پروانه به وسيله يك موتور اصلي كه در زير مخزن نصب شده است، به ح ركت در مي آيد. «نقشه 8804150013». اين دستگاه داراي يك درب بالايي مي باشد. «8804150004». اين درب شامل يك بازو با قابليت دوران در زير آن مي باشد. اين بازو توسط يك موتور كه در بالاي درب نصب شده به گردش در مي آيد. «نقشه 8804150004، شماره 8 و 9». دو دستگاه جك پنوماتيك عمل باز و بسته نمودن درب مخزن و دوران مخزن را انجام مي دهند. دستگاه داراي پمپ وكيوم مي باد كه عمل خلاء را صورت مي دهد. «نقشه 8804150006». همچنين يك تابلو برق (پانل كنترل) جهت كنترل عمليات و نمايش نشانگرها روي شاسي دستگاه نصب شد است. «نقشه 8804150007». كليه اين مجموعه روي يك شاسي نصب شده است. «نقشه 8804150012».

موارد یافت شده: 4